Снимка Булфото77-годишна жена е нападната и нахапана от питбул в село Дългоделци,

...
Снимка Булфото77-годишна жена е нападната и нахапана от питбул в село Дългоделци,
Коментари Харесай

Питбул нападна и нахапа 77-годишна жена

Снимка Булфото

77-годишна жена е нападната и нахапана от питбул в село Дългоделци, оповестиха от пресцентъра на ОДМВР - Монтана, съобщи вести.бг.

``
реклама

На 11 юни в 13.05 ч. в районно управление (на МВР) - Лом е постъпил сигнал, че в с. Дългоделци, общ. Якимово, при прекосяване пред частен парцел 77-годишна жена е била нападната от куче от порода питбул, в резултат на което е паднала на земята. На старата жена е оказана незабавна помощ, превозена е до МБАЛ - Лом, където е открито, че ѝ е породена телесна щета – строшаване на шийката на лявата тазобедрена става. От потърпевшата са снети пояснения.

От извършените оперативно-издирвателни мероприятия чиновници на сектора в Якимово са открили собственичката на кучето – 31-годишна локална жителка. Взети са незабавни ограничения за обезопасяване на региона и недопускане възникването на следващ случай, като кучето е прибрано от собственичката. Работата за определяне аргументите за настъпилото произшествие и документиране на случая продължава районно управление (на МВР) - Лом.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР